Πότε θα ξεκινήσουν οι κρίσεις στην Αστυνομία; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πότε θα ξεκινήσουν οι κρίσεις στην Αστυνομία;

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται τις τελευταίες ημέρες η πλειοψηφία των αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία καθώς αναμένουν από ... ώρα σε ώρα την έναρξη των κρίσεων...

Η θητεία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας «θεωρείται ολοκληρωθείσα με την έναρξη των τακτικών κρίσεων του έτους, εντός του οποίου συμπληρώνεται διετία από την επιλογή του από το ΚΥΣΕΑ».
Στη Χαλκίδα ο Γιάννης Πανούσης - Τι ζήτησε ο υπουργός από τους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κατά την επίσκεψη του στη πόλη της Χαλκίδας...

Σύμφωνα με πληροφορίες του EviaZoom οι κρίσεις θα ξεκινήσουν την εβδομάδα που διανύουμε, σχετικά νωρίτερα από τον καθιερωμένο χρόνο.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε στη Βουλή, Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο καθορίζεται ότι εφεξής οι κρίσεις στην Αστυνομία θα γίνονται μαζί με αυτές της Πυροσβεστικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τομές στην Ελληνική Αστυνομία θα είναι βαθιές, με την ανέλιξη και τοποθέτηση αξιωματικών σε καίριες θέσεις, που θα αποτελέσουν «έκπληξη».

Παράλληλα όπως έγραψε η εφημερίδα "Το Βήμα", είναι σε εκκρεμότητα η σχετική διαδικασία επιλογής νέου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών του Σώματος. Η τροπολογία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις». 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA