Απόκριες 2016 - Χαλκίδα: Πόσο μας κόστισαν; Πληροφορίες για εξαψήφιο ποσό! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Απόκριες 2016 - Χαλκίδα: Πόσο μας κόστισαν; Πληροφορίες για εξαψήφιο ποσό!

Απόκριες 2016 - Χαλκίδα: Πληροφορίες για εξαψήφιο ποσό! «Ούτε εμείς δεν γνωρίζουμε πόσο μας κόστισαν», λέει η αντιπολίτευση
«Ούτε εμείς δεν γνωρίζουμε πόσο μας κόστισαν», λέει η αντιπολίτευση - Πραγματικά το Θαλασσινό Καρναβάλι ήταν εντυπωσιακό! Κανείς δεν αμφιβάλλει γιαυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο και σε όλους τους συμμετέχοντες, άσχετα αν ο κόσμος που "βούλιαξε" την πόλη την Κυριακή της Αποκριάς, θα ερχόταν ούτως ή άλλως...

Click for more: Αποκάλυψη: Ο Δήμος Χαλκιδέων πλήρωσε 4.920 ευρώ για τον Αποκριάτικο Χορό του ΑΟ Χαλκίς στο Evia Palace - Δείτε τα έγγραφα! 

Click for more: Χαλκίδα: Και όμως, λεφτά υπάρχουν! Δείτε πόσο έχουν κοστίσει μέχρι τώρα οι φετινές απόκριες! (ΦΩΤΟ)

Ωστόσο, το ερώτημα στα χείλη των πολιτών είναι, 'Πόσο μας κόστισε συνολικά όλο αυτό" το οποίο παραμένει ακόμη αναπάντητο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξωφρενικά ποσά που δόθηκαν με άγνωστα κριτήρια. Όπως τονίζουν δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, η Δημοτική Αρχή και ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν τους έχουν δώσει μέχρι σήμερα, αναλυτικά στοιχεία με τις δαπάνες.

"Ακούγονται μεγάλα ποσά με εξαψήφιο αριθμό. Μόνο τα πυροτεχνήματα έχουν στοιχίσει ένα κάρο χρήματα. Θέλω να δω τα ακριβή στοιχεία για να έχω πλήρη άποψη. 'Εχω ζητήσει την λίστα με τα αναλυτικά έξοδα από όλες τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων" είπε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων και μέλος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Μπάμπης Κώσταρος".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA