Εξοντώθηκε ο ΠΑΟΚ! Μείον 5 βαθμοί και τρεις αγωνιστικές | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εξοντώθηκε ο ΠΑΟΚ! Μείον 5 βαθμοί και τρεις αγωνιστικές

Εξοντώθηκε ο ΠΑΟΚ! Μείον 5 βαθμοί και τρεις αγωνιστικές
Ποινή αφαίρεση πέντε βαθμών, τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, τα οποία είχαν σαν συνέπεια την οριστική διακοπή του αγώνα...

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ αναμένεται να ασκήσει έφεση, ελπίζοντας πως θα πέσει η ποινή της. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ εκνευρισμένος από το ύψος της ποινής που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ. Πηγές από την ΠΑΕ κατηγορούν την Ομοσπονδία, τονίζοντας πως «όλη η τιμωρία είναι διάτρητη και αυτά εννοείται αποδεικνύουν ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να παλέψει ακόμα και για την είσοδο του στα πλέι οφ, καθώς από τους 44 βαθμούς πάει στους 39 και πέφτει πέμπτος, κάτω από τον Πανιώνιο (41), την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πλατανιάς έχουν 35 βαθμούς κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Τούμπα, βέβαια, δεν θα ανοίξει ξανά φέτος, καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θα έχουν το δικαίωμα να πάνε στο γήπεδο ούτε στα εντός έδρας παιχνίδια για τα πλέι οφ.

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA