Γυρίζει όλη την Ελλάδα για τους πρόσφυγες η Αντζελίνα Τζολί | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Γυρίζει όλη την Ελλάδα για τους πρόσφυγες η Αντζελίνα Τζολί

Στο hot spot της Μόριας Λέσβου βρίσκεται η χολιγουντιανή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί , συνομιλεί με πρόσφυγες και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κάθε ιστορία ξεχωριστά...

Η διάσημη ηθοποιός πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έφτασε στις 10:00 το πρωί στη Μυτιλήνη και συνάντησε μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου όπου για πάνω από μία ώρα συνομίλησε μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, ζητώντας τους να της αναφέρουν όλα τα προβλήματα που συναντούν στην προσπάθειά τους να διασώσουν και να περιθάλψουν τους πρόσφυγες .

Μέλη των ΜΚΟ ζήτησαν την παρέμβαση της ηθοποιού για να δημιουργηθούν ασφαλή περάσματα για τους πρόσφυγες αφού καθημερινά κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και η Ανζελίνα Τζολί υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει. 

Επίσης τόνισε ότι θα στηρίξει το νησί της Λέσβου που τόσο δοκιμάστηκε με το προσφυγικό και υποσχέθηκε ότι το καλοκαίρι θα ξαναέρθει με την οικογένειά της για διακοπές. 

Στη Μόρια στο hot spot η Αντζελίνα Τζολί συνοδευόμενη πάντα από στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ , συνομίλησε με πρόσφυγες ενώ χαρακτηριστική εικόνα, έβγαλε τα παπούτσια της και μπήκε σε ένα από τα σπιτάκια που φιλοξενούν οικογένειες προσφύγων ακούγοντας τη δική τους ιστορία. 

Η Αντζελίνα Τζολί θα αναχωρήσει από το νησί της Λέσβου στις 2:00 το μεσημέρι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA