Θρήνος για τον Κύπριο πιλότο του Boeing που συνετρίβη στη Ρωσία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρήνος για τον Κύπριο πιλότο του Boeing που συνετρίβη στη Ρωσία (ΦΩΤΟ)

Ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, ένας άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη που σε δυο μήνες θα κρατούσε στα χέρια του το πρώτο του παιδί, τον γιο του - Ο θάνατος του Αρίστου Σωκράτους, του πιλότου του μοιραίου Boeing της FlyDubai που συνετρίβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (19-03-2016) στο Ροστόφ της Ρωσίας έχει βυθίσει στο πένθος την Κύπρο και τη γενέτειρά του, τη Λευκωσία.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί», λέει στο newsit.gr ο καλύτερος φίλος του άτυχου πιλότου, Ανδρέας Χριστοδούλου. Όπως λέει, ήταν πολύ χαρούμενος γιατί τον Μάιο θα επέστρεφε στην Κύπρο και θα έπιανε δουλειά στη RyanAir, επιβεβαιώνοντας πως η μοιραία πτήση ήταν μια από τις τελευταίες του με την εταιρία από το Ντουμπάι, όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, αφού έφυγε από την Helios όταν εκείνη έκλεισε μετά την τραγωδία στο Γραμματικό τον Αύγουστο του 2005.

Όπως λέει, περίμενε να γυρίσει στη γυναίκα του, που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ήθελε να γυρίσει στην Κύπρο για να είναι κοντά στην οικογένειά του για να ζήσει τη γέννηση του γιου του. Δεν πρόλαβε.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου, με σπασμένη από τη συγκίνηση φωνή, περιγράφει πως είχε μιλήσει με τον φίλο του μόλις πριν λίγα 24ωρα. Και πως δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνος έχει φύγει πια από τη ζωή. «Είχα μιλήσει μαζί του προχθές και ήταν πολύ χαρούμενος, μου έστελνε φωτογραφίες. Θα ερχόταν σπίτι του, κοντά στη γυναίκα του. Ήταν ένας άνθρωπος ζωηρός, δεν μπορώ να το πιστέψω».
 
Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA