Έκανε πλάκα ο Λεβαδειακός, 3-0 την ΑΕΚ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Έκανε πλάκα ο Λεβαδειακός, 3-0 την ΑΕΚ

Τραγικό… finish! Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην έδρα του Λεβαδειακού με 3-0, βάζοντας δυο αυτογκόλ, αποτέλεσμα που -μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και χωρίς να έχει εκδικαστεί η έφεση της για την αφαίρεση βαθμών – την φέρνει να τερματίζει 3η στην τελική βαθμολογία της Superleague. Έτσι, οι Βοιωτοί νίκησαν ΚΑΙ στη Λιβαδειά την Ένωση, μετά το ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει ούτε τώρα «διπλό» (έχει να κερδίσει εκτός έδρας εδώ και τρεις μήνες), ηττήθηκε στο «σπίτι» του Λεβαδειακού με 3-0 και πλέον περιμένει την εκδίκαση της έφεσης για την αφαίρεση των τριών βαθμών την Τετάρτη, για να μην τερματίσει στην 3η θέση της Superleague , πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Τα δυο από τα τρία γκολ της Ένωσης ήρθαν από… περίεργα αυτογκόλ και το τρίτο από αστείο λάθος του Μπαρόχα! Έέτσι ο «δικέφαλος» ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα και πάει με την χειρότερη ψυχολογία σε μία δύσκολη περίοδο. Η ΑΕΚ έχει να δώσει τους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ίσως και τον τελικό με τον Ολυμπιακό, καθώς και έξι ματς για τα πλέι οφ, μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA