Facebook: Διαθέσιμo σε όλους τo Live Video! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Facebook: Διαθέσιμo σε όλους τo Live Video!


To Facebook ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία ζωντανών μεταδόσεων, Live Video, θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δίκτυου... 

ΒΙΝΤΕΟ
Με το Live Video κάθε χρήστης μπορεί να κάνει ζωντανές μεταδώσεις απευθείας από τη συσκευή του (iOS ή Android) απλά πατώντας το ειδικό εικονίδιο που βρίσκεται πλέον στην εφαρμογή του Facebook και στη συνέχεια το μόνο που έχουν να κάνει είναι απλά να βάλει μία μικρή περιγραφή και αυτό ήταν! 

Η μετάδοση ξεκίνησε και πλέον όλοι οι φίλοι του καθώς και όλοι οι χρήστες του Facebook (αν έχει επιλέξει η εκπομπή να είναι διαθέσιμη σε όλους) μπορούν να τη δουν και να τη μοιραστούν με τους φίλους τους.

Επίσης κατά τη διάρκεια του live, οι χρήστες μπορούν να δουν πόσοι παρακολουθούν το stream, τα ονόματα των φίλων και φυσικά να συμμετέχουν με live reactions ή απαντώντας σε σχόλια που μεταδίδονται άμεσα, σε συνεχή ροή.
 

Μετά το τέλος της μετάδοσης, το βίντεο δημοσιεύεται στο Newsfeed του χρήστη για να μπορούν να το παρακολουθήσουν αργότερα όσοι θέλουν.
 

Τέλος το Facebook ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολλά νέα χαρακτηριστικά για το Live Video όπως Live φίλτρα, έναν interactive χάρτη στον οποίο θα φαίνονται όλες οι ζωντανές μεταδώσεις που γίνονται και πολλά ακόμα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA