Γάζωσαν με καλάσνικοφ επιχειρηματία στον Άλιμο - Μαφιόζικη εκτέλεση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Γάζωσαν με καλάσνικοφ επιχειρηματία στον Άλιμο - Μαφιόζικη εκτέλεση

Οι δράστες πέρασαν δίπλα στο θύμα με αυτοκίνητο και τον “γάζωσαν" με καλάσνικοφ - Ο επιχειρηματίας δέχθηκε 14 σφαίρες - Οι δολοφόνοι εξαφάνισαν τα ίχνη τους καίγοντας το αυτοκίνητό τους.

Όλα έγιναν πέντε λεπτά πριν από τη μία μετά τα μεσάνυχτα. Ο επιχειρηματίας επιχείρησε στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτου στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο.

Τότε ένα ένα μαύρο αυτοκίνητο πλησίασε, σχεδόν σταμάτησε δίπλα του και οι δολοφόνοι άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ.Όλο το περιστατικό φαίνεται πως έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του επιχειρηματία, η οποία την ώρα της δολοφονικής επίθεσης βρισκόταν στην εξώπορτα του σπιτιού. Η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ και έτσι δεν έχει μπορέσει ακόμη να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος επιχειρηματίας δέχθηκε 14 σφαίρες στα χέρια και το σώμα του και έπεσε νεκρός.
Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, όμως παρά τις αναζητήσεις οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Αργότερα ωστόσο η άμεση δράση έλαβε σήμα από την πυροσβεστική για πυρκαγιά σε όχημα στην περιοχή του Ελληνικού. Το όχημα έμοιαζε με αυτό των δραστών και έτσι έγινε έλεγχος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο αμάξι βρέθηκαν καλάσνικοφ και γεμιστήρες και έτσι όλα δείχνουν ότι οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα και έβαλαν φωτιά στο πρώτο για να σβήσουν τα ίχνη τους. Το αυτοκίνητο των δραστών ήταν κλεμμένο, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες. Η κλοπή του έγινε στις 7 του μήνα απ' την περιοχή της Νέας Σμύρνης. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες προετοίμαζαν καιρό το χτύπημα εναντίον του επιχειρηματία.

Ο επιχειρηματίας, παλιός πρωταθλητής του Boddy Building είναι ιδιοκτήτης strip club στη λεωφόρο Συγγρού. Παλιότερα είχε απασχολήσει την αστυνομία σε υπόθεση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.
 
Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ