Στο πρόσωπο του Κώστα Τσίγκα τιμήθηκαν τα ΜΜΕ της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στο πρόσωπο του Κώστα Τσίγκα τιμήθηκαν τα ΜΜΕ της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ)

Τι είπε ο Καβαλιώτης εκδότης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα ΜΜΕ της Περιφέρειας!

Το βραβείο Ήθους και Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού «Κωνσταντίνος Καλλιγάς», απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Τσίγκα, Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών (ΠΕΙΡΑΣ), ιδιοκτήτη του ALPHA MEDIA GROUP και εκδότη της καθημερινής εφημερίδας της Καβάλας «Νέα Εγνατία».

Ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας στην ειδική τελετή βράβευσης, που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (ΑΕJ), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή, από αυτή στο πρόσωπο του Κώστα Τσίγκα, αφού υπηρετεί ακούραστα το χώρο των Περιφερειακών ΜΜΕ για περισσότερα από 35 χρόνια, διδάσκοντας επαγγελματισμό και ήθος.

Ο Καβαλιώτης εκδότης ζήτησε από τον Προκόπη Παυλόπουλο την στήριξη των ΜΜΕ της Περιφέρειας, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε υπήρξαν διαπλεκόμενα και υπηρετούν με ήθος τις αρχές της δημοσιογραφίας. Επίσης κ. Τσίγκας ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους συνεργάτες του, την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και τον πρόεδρό της, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την απονομή του βραβείου και για την παρουσία του στην εκδήλωση.
Κατά την λαμπρή εκδήλωση, βραβεύτηκε επίσης ο διευθυντή της Εφημερίδας των Συντακτών κ. Νικόλας Βουλέλης, η παρουσιάστρια της «Κάρτας μέλους» στην τηλεόραση της Βουλής κ. Ματρώνη Δικαιάκου, ο συγγραφέας και αρθρογράφος στην «Καθημερινή», κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος διεθνών θεμάτων στα «Νέα», κ. Μιχάλης Μητσός. Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι κ.κ Λεωνίδας-Φοίβος Κόσκος, πρόεδρος του Hellenic American University, Ευάγγελος Παπαλιός από τον Όμιλο Direction, Γιώργος Κουρμούσης, συγγραφέας και αρθρογράφος, Βασίλης Παπαδάκης, αρθρογράφος και Σαράντης Μιχαλόπουλος, δημοσιογράφος της EurActiv.gr. 

Το ευρωπαϊκό βραβείο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων απενεμήθη στον αρχισυντάκτη του European Business Review, Peter Kramer.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA