Συνεργασία Δήμου – ΕΛΤΑ για το Έτος Αριστοτέλη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Συνεργασία Δήμου – ΕΛΤΑ για το Έτος Αριστοτέλη

Συνεργασία Δήμου – ΕΛΤΑ για το Έτος Αριστοτέλη
Συνάντηση με στελέχη από την κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ, είχε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 25 Απριλίου στο Δημαρχείο Χαλκίδας, ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, στα πλαίσια συνεργασίας του Δήμου με τον Οργανισμό σε δράσεις που έχουν προγραμματισθεί από τη Δημοτική Αρχή τους επόμενους μήνες...

Συγκεκριμένα, από πλευράς ΕΛΤΑ παρέστησαν ο γενικός διευθυντής Γιάννης Λεπενιώτης, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Πωλήσεων Στέλλα Γυπαράκη και ο διευθυντής Φιλοτελισμού Γιώργος Ντζούρας.

Σημειώνεται ότι πριν ένα χρόνο περίπου, ο δήμαρχος Χαλκιδέων είχε στείλει επιστολή στην διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων για συνεργασία, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το Έτος Αριστοτέλη που έχει ανακηρυχτεί το 2016 από την UNESCO.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Παγώνης το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ο Δήμος Χαλκιδέων προγραμματίζει συνέδριο για τον Αριστοτέλη, του οποίου η μητέρα Φαιστιάδα ήταν Χαλκιδέα, ενώ ο ίδιος έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του και πέθανε στη Χαλκίδα.

Για το γεγονός αυτό, αλλά και στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών που θα διοργανωθεί στη Χαλκίδα τον Ιούλιο, οι εκπρόσωποι των ΕΛΤΑ δεσμεύτηκαν να εκδοθούν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σειρά γραμματοσήμων, αναμνηστική σφραγίδα και φάκελοι.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ