Εισιτήριο - φωτιά στο TEDxChalkida: Θες να το δεις; Θα πληρώσεις 20 ευρώ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εισιτήριο - φωτιά στο TEDxChalkida: Θες να το δεις; Θα πληρώσεις 20 ευρώ!

Εισιτήριο - φωτιά στο TEDxChalkida: Θες να το δεις; Θα πληρώσεις 20 ευρώ!
Πρεμιέρα είχε το Σάββατο (14-05-2016) το 1ο TEDx συνέδριο στη Χαλκίδα, ωστόσο αλγιεινή εντύπωση προκάλεσε η κίνηση των διοργανωτών να επιβάλλουν εισιτήριο στη τιμή των 20 ευρώ!

Και ενώ όλοι είχαν στο μυαλό τους ότι πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, οι παρευρισκόμενοι θα πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον αυτό συνέδριο, στο οποίο θα μιλήσουν αξιόλογοι άνθρωποι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες.

Στην ομάδα των διοργανωτών συμμετέχει ως CO-ORGANIZER, ο εργαζόμενος του Δήμου Χαλκιδέων, Ηρακλής Μπουραντάς, ο οποίος έχει προσληφθεί ως ειδικός συνεργάτης του Χρήστου Παγώνη. 
Παράλληλα ανάμεσα στους σπόνσορες που πρόσφεραν χρήματα για το συγκεκριμένο συνέδριο, βρίσκεται ο Δήμος Χαλκιδέων, ο ΔΟΑΠΠΕΧ αλλά και η Π.Ε. Εύβοιας! Εδώ να σημειώσουμε πως οι δαπάνες του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ δεν έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, σε αντίθεση με την Π.Ε. Εύβοιας, η οποία με απόφαση του Φάνη Σπανού έδωσε το ποσό των 2.000 ευρώ. 

Μάλιστα, κατά την διάρκεια, της συνεδρίασης και της ψηφορίας που πραγματοποιήθηκε για το συγκεκριμένο κονδύλι, δύο περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Γεώργιος Γκικόπουλος και ο Ιωάννης Αγγελέτος, έδωσαν αρνητικούς ψήφους με την αιτιολογία ότι πρόκειται για δράση μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης άνευ ουσίας και σημασίας.

Δείτε το απόσπασμα από την συνεδρίαση:


Οι σπόνσορες του TEDxChalkida

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA