Εύβοια: Δέκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εύβοια: Δέκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο!

Εύβοια: Δέκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο!
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας...

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων,  συνελήφθησαν στην Εύβοια, το τελευταίο 24ώρο, συνολικά δέκα άτομα και συγκεκριμένα:

-Δύο άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

-Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (600) γραμμαρίων, καθώς και (36) πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

-Δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ & Α’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, αντίστοιχα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Ένας ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.

-Ενας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

-Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

-Τέλος, δύο άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ