Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαδικτυακής ψηφοφορίας του διαγωνισμού φωτογραφίας «Ότι Αξίζει Μια Στιγμή Ένα Κλικ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαδικτυακής ψηφοφορίας του διαγωνισμού φωτογραφίας «Ότι Αξίζει Μια Στιγμή Ένα Κλικ»

 
Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαδικτυακής ψηφοφορίας για την ανάδειξη των τριών νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας «Ότι Αξίζει Μια Στιγμή Ένα Κλικ» - Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί μέσω της επίσημης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης του οργανισμού στο Facebook, από την Τετάρτη 04/05/2016 έως και την Τετάρτη 11/05/2016.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε με περισσότερες από 70 συμμετοχές και 150 φωτογραφίες. Κατά την διάρκεια της δεύτερης φάσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τους νικητές του διαγωνισμού.

Οι πρώτες τρεις (3) φωτογραφίες που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία του κοινού, θα παραλάβουν δώρα αξίας 450€, καθώς και σεμινάρια εκμάθησης φωτογραφίας από το τμήμα φωτογραφίας του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας. 


Ακόμη δώδεκα (12) φωτογραφίες θα προκύψουν από κριτική επιτροπή και θα παραλάβουν τιμητική διάκριση του Δήμου Χαλκιδέων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο τύπου στο τηλέφωνο 2221 355182 (fax 2221 035000).

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA