Ο Νίκος Κάλης νέος διευθυντής προγράμματος στον ANT1 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Νίκος Κάλης νέος διευθυντής προγράμματος στον ANT1

O Νίκος Κάλης, μέχρι πρότινος επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή Προγράμματος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που απέστειλε ο σταθμός...

Με σημαντικές σπουδές και επαγγελματική προϋπηρεσία στον χώρο της σκηνοθεσίας και του Art & Design στο εξωτερικό, ο Ν. Κάλης έχει ήδη διαγράψει πολυετή πορεία στην ελληνική τηλεόραση στον τομέα της παραγωγής και της ψυχαγωγίας.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στον ΑΝΤ1 από τη θέση του επικεφαλής του Ψυχαγωγικού Τμήματος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές περιεχομένου παγκοσμίως έχοντας τη συνολική ευθύνη της υλοποίησης για ορισμένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Μεταξύ αυτών ήταν τα «Voice», «Χ Factor», «Big Brother», «Deal» κ.ά.

Πριν από τη θητεία του στον ΑΝΤ1 ήταν επικεφαλής παραγωγών της Ena Productions για μία επταετία, συνεργαζόμενος με πολλά τηλεοπτικά δίκτυα και προμηθευτές περιεχομένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά φεστιβάλ του εξωτερικού, καθώς επίσης τα τελευταία δυο χρόνια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού Φεστιβάλ των Καννών.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA