Στον τελικό του Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Στον τελικό του Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προκρίθηκε για τρίτη φορά σε τελικό Champions League στην ιστορία της, παρά την ήττα της από την Μπάγερν στο Μόναχο με σκορ 2-1, καθώς είχε νικήσει με 1-0 στη Μαδρίτη πριν 8 βράδια...

Το εκτός έδρας γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στους "ροχιμπλάνκος", οι οποίοι στον τελικό της 28ης Μαΐου στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνο θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μάντσεστερ Σίτι.

Για δεύτερη φορά στα τελευταία 3 χρόνια ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε οδηγεί την Ατλέτικο στον τελικό, ενδεχομένως μάλιστα να έχει τον ίδιο αντίπαλο με το 2014, την Ρεάλ δηλαδή.

Είχε ηττηθεί από την συμπολίτισσά της και θα αναζητεί ρεβάνς, όπως αυτή που πήρε απόψε από την Μπάγερν, καθώς η ομάδα του Μονάχου την είχε νικήσει το 1974 στον πρώτο τελικό των δύο συλλόγων. Τον πρώτο που μετά από ισοπαλία είχε δεύτερο ματς (Χέιζελ).

Αυτή ήταν η 23η σερί πρόκριση στην Ευρώπη για την Ατλέτικο έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς και τελευταίος που την είχε αποκλείσει έχοντας χάσει αρχικά ήταν ο ΟΦΗ την σεζόν 1993-94!
 
Πληροφορίες: sport24.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA