Εκλογές στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας την Κυριακή 26 Ιουνίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας την Κυριακή 26 Ιουνίου

Εκλογές στη Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Εύβοιας την Κυριακή 26 Ιουνίου
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.), Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.Κ.Α.Π.), Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) και Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.) θα γίνουν την Κυριακή 26 Ιουνίου, από τις 09:00 μέχρι 19:00...

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας:

Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 21:00 για τα πιστοποιημένα από την Ε.Κ.Α.Π. μέλη του ΠΑΣΟΚ και την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 21:00 για όσα νέα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν .

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6976634546 και 6945265234. Μπορούν επίσης να ενημερωθούν από το επίσημο ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ.

Στην προσπάθεια που κάνει το Κίνημα να ισχυροποιηθεί δια της ανασυγκρότησής του για να μεγαλώσει η κοινωνική απήχηση της Συμπαράταξης, καλούμε κάθε φίλο της παράταξης να συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες.


Οι πόρτες της παράταξης ήταν είναι και θα παραμείνουν ανοιχτές. Ας κάνουμε όλοι μαζί το Κίνημα μας πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA