Επίσκεψη Πρατσόλη στο Αλιβέρι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσκεψη Πρατσόλη στο Αλιβέρι (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι ανακοίνωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

 Στο πλαίσιο της επιδίωξης του ΣΥΡΙΖΑ για συνεχή επικοινωνία με πολίτες και φορείς σε όλες τις περιοχές του νομού, πραγματοποιήθηκε χθες 22 Ιουνίου 2016, περιοδεία του Βουλευτή Αναστάσιου (Τάσου) Πρατσόλη στο Αλιβέρι. Τον Βουλευτή συνόδευσαν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής αλλά και της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αλιβερίου.

Έγιναν συναντήσεις στην εταιρεία ΒΙΔΟΜΕΤ ΑΒΕΕ, στον ΑΗΣ Αλιβερίου με τους εργαζόμενους, στο Κέντρο Υγείας και με τον Δήμαρχο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Αθανάσιο Μπουραντά.

Συζητήθηκαν θέματα της περιοχής και αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων σε τοπικά προβλήματα. Τέθηκαν επίσης επί μέρους ζητήματα των παραπάνω εταιριών και φορέων. Στο γενικότερο πολιτικό πεδίο, ο Βουλευτής ενημέρωσε για τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης μετά το επιτυχές κλείσιμο της αξιολόγησης.

Το απόγευμα, ακολούθησε συνέλευση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της οποίας υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος για τις Κυβερνητικές πρωτοβουλίες που αφορούν στη Συνταγματική αναθεώρηση, στον εκλογικό νόμο, αλλά κυρίως στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί ώστε η χώρα να βγει στο ξέφωτο της ανάπτυξης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA