Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που αγόρασε δύο μήνες πριν τον θάνατό του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που αγόρασε δύο μήνες πριν τον θάνατό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που αγόρασε δύο μήνες πριν τον θάνατό του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποια είναι η αξία του; Σε πόσα επίπεδα εκτείνεται η μεζονέτα και σε ποια περιοχή βρίσκεται; 

ΒΙΝΤΕΟ
Το σπίτι που αγόρασε ο Παντελής Παντελίδης δύο μήνες πριν από το μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή, είναι μια πολυτελή μεζονέτα που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο Πανόραμα της Βούλας σε ένα οικόπεδο 273 τετραγωνικών μέτρων. 

Το τίμημα της αγοραπωλησίας ήταν 844.410 ευρώ. Ο τραγουδιστής είχε πληρώσει 494.410 ευρώ και είχε συμφωνήσει να καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό σε δύο δόσεις -η 1η δόση ύψους 200.000 ευρώ στις 30 Ιουνίου 2016 και η δεύτερη ύψους 150.000 στις 30 Δεκεμβρίου 2016.

Το συγκρότημα αποτελείται από μία ανεξάρτητη κατοικία 112 τ.μ. στο ισόγειο. Περιλαμβάνει ένα ενιαίο καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο, WC και ασανσέρ. Επίσης, από μία μεζονέτα η οποία περιλαμβάνει τον 1ο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. 

Ο 1ος όροφος είναι 108 τ.μ. και αποτελείται από δύο καθιστικά, κουζίνα, μπάνιο και ασανσέρ. Το πατάρι περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, βεστιάριο και δύο κενούς χώρους. Το δώμα και η σοφίτα από 28 τ.μ. το καθένα περιλαμβάνουν ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

Πληροφορίες: Zappit.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA