Προσλήψεις για 100 νέους, ηλικίας 19 - 29 ετών, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος - Αιτήσεις εως 30 Ιουνίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Προσλήψεις για 100 νέους, ηλικίας 19 - 29 ετών, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος - Αιτήσεις εως 30 Ιουνίου

Πρόγραμμα 6μηνης έμμισθης επαγγελματικής προϋπηρεσίας και κατάρτισης σε 100 νέους από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών...

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, επιθυμώντας να συμβάλει ουσιαστικά στην απασχόληση και στην καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέρει σε 100 νέους και νέες, από 19 έως 29 ετών, εργασία στο αεροδρόμιο για περίοδο έως 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους.

Η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης έχει ήδη «ταξιδέψει» συμβουλευτικά σε πλήθος αεροδρομίων στο εξωτερικό. Στρέφοντας το βλέμμα στους νέους της Ελλάδας, ο ΔΑΑ, με την πρωτοβουλία “Airport Praxis 2, προσφέρει 100 θέσεις έμμισθης επαγγελματικής προϋπηρεσίας και κατάρτισης σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας αεροδρομίου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στη μετάδοση γνώσης, εμπειρίας και εξειδίκευσης σε νέους στη χώρα μας και στην ενίσχυση της απασχόλησης. 
Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια του αντίστοιχου “Airport Praxis 1 του 2014, στο οποίο συμμετείχαν 70 νέοι και νέες.

Το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας αεροδρομίου αποτελεί πρότυπο μεταξύ κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των αερομεταφορών, ενώ ο ΔΑΑ έχει γνωρίσει διεθνή καταξίωση με πλήθος βραβείων και διακρίσεων για την αρτιότητα του επιχειρησιακού και διοικητικού μοντέλου του.

Σε αυτό το πλαίσιο, με αιτήσεις που πρέπει να υποβληθούν έως τις 30/6/2016 μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου:

http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings

ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσκαλεί

-νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, να εργασθούν στον επιχειρησιακό/τεχνικό τομέα, και

-νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους ή φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν είτε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία είτε να υλοποιήσουν την πρακτική άσκησή τους και να εργασθούν σε διάφορους τομείς της εταιρείας αεροδρομίου.

Στη διεύθυνση http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος και για το πρόγραμμα “Airport Praxis 2” του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Γραφείο Τύπου ΔΑΑ
τηλ.: 210 3537227
e-mail: press_info@aia.gr
www.aia.gr 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ