Χαλκίδα: Σοβαρά προβλήματα σε παραλιακό ψητοπωλείο από την πολύωρη διακοπή ρεύματος - Δείτε τι καταγγέλει ο επιχειρηματίας Κώστας Μπουζαίος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Σοβαρά προβλήματα σε παραλιακό ψητοπωλείο από την πολύωρη διακοπή ρεύματος - Δείτε τι καταγγέλει ο επιχειρηματίας Κώστας Μπουζαίος (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Σοβαρά προβλήματα σε παραλιακό ψητοπωλείο από την πολύωρη διακοπή ρεύματος - Δείτε τι καταγγέλει ο επιχειρηματίας Κώστας Μπουζαίος (ΒΙΝΤΕΟ)
Σοβαρά προβλήματα, προκάλεσε σε πολλές επιχειρήσεις της Χαλκίδας, η πολύωρη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17-06-2016), διάρκειας περίπου πέντε ωρών, εξαιτίας σοβαρής βλάβης σε πυλώνα της ΔΕΗ...

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο επιχειρηματίας Κώστας Μπουζαίος που διατηρεί το παραλιακό ψητοπωλείο "Πας Γυρεύοντας" στην οδό Τζιαρντίνι. Δείτε τι καταγγέλει:

ΒΙΝΤΕΟ
"Είχαμε διακοπή ρεύματος μεγάλη, η οποία ξεκίνησε γύρω στις 15:00-15:30 και κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες. Κοντεύαμε να πάθουμε φοβερή ζημιά λόγω των εμπορευμάτων μας, παραλίγο να χαλάσουνε όλα μας τα κρέατα καθώς τα ψυγεία μας δεν δουλεύανε.. Η ΔΕΗ μας ενημέρωνε ότι δεν μπόρεσε να βρει την ζημιά τελικά τη βρήκανε και το ρεύμα επανήλθε στις 20:10 το βράδυ. Μας δημιούργησε ζημιά γιατί να φανταστείτε ότι το μαγαζί ήταν κλειστό για 5 ώρες, δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε και η ΔΕΗ απούσα". τόνισε ο Κώστας Μπουζαίος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
«Μπλακ άουτ» στη Χαλκίδα - Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA