Σκληρή δήλωση της Λίλιαν Ζλακώνη κατά ΠΑΚΟΕ: «Λειτούργησε εκδικητικά επειδή αρνήθηκε να κάνει εκδήλωση στο στρογγυλό κόστους χιλιάδων ευρώ - Τον φόβο ας τον εχουν οι εκβιαστές...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκληρή δήλωση της Λίλιαν Ζλακώνη κατά ΠΑΚΟΕ: «Λειτούργησε εκδικητικά επειδή αρνήθηκε να κάνει εκδήλωση στο στρογγυλό κόστους χιλιάδων ευρώ - Τον φόβο ας τον εχουν οι εκβιαστές...»

Σκληρή δήλωση της Λίλιαν Ζλακώνη κατά ΠΑΚΟΕ: «Λειτούργησε εκδικητικά επειδή αρνήθηκε να κάνει εκδήλωση στο στρογγυλό κόστους χιλιάδων ευρώ - Τον φόβο ας τον εχουν οι εκβιαστές...»
Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων και πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη προέβη σε μια σκληρή δήλωση μέσω του facebook κατά του ΠΑΚΟΕ, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως βρέθηκαν ακατάλληλα νερά για κολύμβηση σε έξι παραλίες της Εύβοιας...

Η Λίλιαν Ζλακώνη έγραψε τα εξής στο facebook:

Εκδικητικά λειτούργησε το ΠΑΚΟΕ στο δημο Χαλκιδ´εων επειδη αρνήθηκε να κάνει εκδηλωση στο στρογγυλό ,κόστους κάποιων χιλιάδων ευρω!!! Ετσι ελαφρά τη καρδια διακατεχόμενος απο συναισθήματα απόρριψης και εκδικητικότητας ο Χ υπεύθυνος της εκδήλωσης , προέβη στις συγκεκριμένες ανακοινώσεις περί ακαταλληλότητας των θαλασσών στον καλλικρατικό μας Δημο!!! Η πρόταση του ΠΑΚΟΕ και οι απαιτήσεις τοσο σε υλικοτεχνική κάλυψη οσο και χρηματική , για τις ανάγκες της εκδήλωσης , στην διάθεση οποιουδήποτε την ζητήσει!! Οι θάλασσες μας πληρούν ολες τις προϋποθέσεις για να εχουν γαλάζιες σημαίες , οι οποίες κυματίζουν απο την Πεμπτη εκ νέου για το καλοκαιρι , εφόσον πιστοποιημένα εργαστήρια αφου εχουν γινει ολες οι διαδικασίες , δίνουν την άδεια. Για την ανάρτηση τους!! Καλα μπάνια άφοβα !! Τον φόβο ας τον εχουν οι εκβιαστές με τις δηλώσεις και συμπεριφορές τους!!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA