Χαλκίδα: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην οδό Χαλκιδικής - Χειροπέδες σε έξι άτομα για ναρκωτικά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην οδό Χαλκιδικής - Χειροπέδες σε έξι άτομα για ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (30-06-2016) το μεσημέρι σε καταυλισμό Ρομά στην οδό Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας (Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε., Α’ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. & Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας) και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών...  

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν αρχικά τρία άτομα και συγκεκριμένα μία 47χρονη υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών από τους δράστες, εντός της οικίας τους στην ανωτέρω περιοχή, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα σε αυτή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 17χρονος, απέρριψε σε παρακείμενο οικόπεδο, στην προσπάθεια του να διαφύγει και κατασχέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης & ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 

Επιπλέον σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός αποθήκης στην αυλή της οικίας, που οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως μέρος για τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί και ειδικότερα, μία 29χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 40 & 33 ετών, οι οποίοι είχαν ήδη προμηθευτεί από τους ανωτέρω και κάνει χρήση ποσότητας ηρωίνης.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν από την αποθήκη, διάφορα σύνεργα χρήσιμα για το διαχωρισμό, τη συσκευασία και τη χρήση των ναρκωτικών (πλακίδιο με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης, τμήματα νάιλον συσκευασιών κ.α.), καθώς και από το εσωτερικό της οικίας, δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA