Χαλκίδα: Η πόλη ετοιμάζεται να εορτάσει την Πολιούχο της - Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την Αγία Παρασκευή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Χαλκίδα: Η πόλη ετοιμάζεται να εορτάσει την Πολιούχο της - Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την Αγία Παρασκευή!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα τιμήσει και φέτος, η Χαλκίδα, την Πολιούχο και Προστάτιδά της Αγία Παρασκευή - Δείτε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων...

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ώρα 07:00 μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.

ώρα 08:30 μ.μ. Λιτανεία της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. ΑΝΘΙΜΟΥ, με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ώρα 09:00 μ.μ. Άφιξη της Ιεράς Πομπής στο «Στρογγυλό» της Παραλίας και άνοδος στην εξέδρα.
- Δέηση – Προσφώνηση υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
- Πανηγυρική Ομιλία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. ΑΝΘΙΜΟΥ.
- Αποχώρηση της Ιεράς Πομπής & κατάληξη στον Ιερό Ναό της Πολιούχου.

ώρα 11:00 μ.μ. ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, κατά την οποίαν θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Ακολουθίες: Ιερά Παράκληση και Χαιρετισμοί στην Αγία Παρασκευή – Αγιασμός – Όρθρος – Θεία Λειτουργία.

ώρα 03:00 π.μ. Πέρας Ιεράς Αγρυπνίας.

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ώρα 07:00 π.μ. ΟΡΘΡΟΣ.

ώρα 07:30 π.μ. Άφιξη Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων – Χοροστασία υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

ώρα 08:30 π.μ. ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αλεξανδρουπόλεως κ. ΑΝΘΙΜΟΥ, Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ώρα 10:30 π.μ. Πέρας Θείας Λειτουργίας.

*Από 26 έως και 31 Ιουλίου και ώρα 7:00μ.μ. θα τελείται Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Αγία Οσιοπαρθενομάρτυρα Παρασκευή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA