Αυτό είναι το ζευγάρι που εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένους (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυτό είναι το ζευγάρι που εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένους (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν στα Τρίκαλα, αλλά "χτυπούσαν" σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας...

Στην δημοσιότητα δόθηκαν ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των Βουλγάρων που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα για απάτη σε βάρος ζευγαριού Τρικαλινών.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα,σύμφωνα με το trikalanews.gr, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη απατών και κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Ιουνίου του 2016 έως τις 27 Ιουλίου που συνελήφθησαν, εμπλέκονται σε 6 περιπτώσεις τετελεσμένης απάτης και σε τουλάχιστον 35 περιπτώσεις απόπειρες απάτης.

Πρόκειται για τους Ventsislav Rachev του Violinov και της Maria, ο οποίος γεννήθηκε την 11-06-1983 στη Βουλγαρία και Petya Mihaylova του Nikolova και της Cristina η οποία γεννήθηκε την 16-02-1974 στη Βουλγαρία. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 8 Φεβρουαρίου 2017, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων και τη διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24310 63020 και 24310 63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA