Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βέλιου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βέλιου

Τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου θα διερευνήσει εισαγγελέας...

Συγκεκριμένα, διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και συγκεκριμένα τον προϊστάμενο της, Ηλία Ζαγοραίο, εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου.

Ο κ. Ζαγοραίος ζητάει να ερευνηθεί εάν κάποιος βοήθησε τον δημοσιογράφο να φύγει από τη ζωή, καθώς σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει η διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Αφορμή για την παρέμβαση του εισαγγελέα αποτέλεσε δημοσίευμα φίλου και συναδέλφου του Αλέξανδρου Βέλιου, όπου γίνεται αναφορά σε γιατρό, ο οποίος αρχικά είχε υποσχεθεί στον εκλιπόντα να τον βοηθήσει με ειδική ένεση για την ευθανασία που επιθυμούσε. Στο κείμενο σημειώνεται πως αν και ο 63χρονος δημοσιογράφος εισήχθη σε νοσοκομείο για τη διαδικασία της ευθανασίας, τελικά ο γιατρός δεν υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει.

Επίσης, στο κείμενο αναφέρεται πως ο Αλέξανδρος Βέλιος, μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, μιλούσε για «μη υποβοηθούμενη ευθανασία» και εξασφάλισε από κάπου την επίμαχη ένεση την οποία, όμως, πιθανόν δεν χρησιμοποίησε.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA