Στην εντατική Έλληνας ποδοσφαιριστής που χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα της προπόνησης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Στην εντατική Έλληνας ποδοσφαιριστής που χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα της προπόνησης!

Σε κατάσταση σοκ οι συμπαίκτες και ο προπονητής του!

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γ.Ν. Καρδίτσας ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που χθες το απόγευμα "χτυπήθηκε" από κεραυνό κατά την ώρα που βρισκόταν στο γήπεδο για την πραγματοποίηση της προπόνησης της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι ο 27χρονος φορούσε κάποια μεταλλική αλυσίδα στον λαιμό του, κάτι που πιθανά να έπαιξε ρόλο στον να "χτυπηθεί' από τον κεραυνό ο ίδιος και όχι οι συμπαίκτες του που βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Περίπου 18 ώρες μετά την διακομιδή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το γήπεδο στο Νοσοκομείο ο 27χρονος εξακολουθεί δίνει ένα άλλο αγώνα πολύ πιο κρίσιμο από αυτόν που γνώριζε να δίνει καθημερινά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κι έπειτα από το εντελώς απροσδόκητο γεγονός που έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 27χρονος φαίνεται να αναπνέει κάποιες στιγμές χωρίς μηχανική υποστήριξη ωστόσο προς το παρόν οι ιατροί δεν τον έχουν ξυπνήσει πριν ολοκληρώσουν την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. 

Επισημαίνουμε ότι εξακολουθεί να μην είναι γνωστό αν τo "χτύπημα" που δέχθηκε από τον κεραυνό έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα σε ζωτικό του όργανο.

Πληροφορίες: KarditsaLive.Net

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA