«Σκίσε το πτυχίο και πες το ναι» - Απίθανη πρόταση γάμου σε φοιτήτρια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

«Σκίσε το πτυχίο και πες το ναι» - Απίθανη πρόταση γάμου σε φοιτήτρια (ΦΩΤΟ)

Viral στο διαδίκτυο η πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - Ο υποψήφιος γαμπρός είχε ετοιμάσει τα πάντα...

Με αρκετή έμπνευση, πρωτοτυπία και μπόλικο ρομαντισμό αποδεικνύεται ότι είναι όλο και περισσότεροι άντρες όταν αφορά την πρόταση γάμου που κάνουν στην αγαπημένη τους. Αυτή τη φορά,ο φίλος μιας αποφοίτου του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, της έκανε μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.
Το αγόρι ανέβηκε στο σημείο που η αγαπημένη του παραλάμβανε το πτυχίο της και στήθηκε δίπλα από τους καθηγητές του τμήματος χωρίς εκείνη να τον υποψιαστεί και της προσέφερε το μονόπετρο ενώ είχε φτιάξει με τη βοήθεια φίλης μια αφίσα που έγραφε: «Σκίσε το πτυχίο και πες το ναι».

Ο νεαρός γονάτισε στα πόδια της αγαπημένης του μπροστά σε εκατοντάδες παρευρισκόμενος πραγματοποιώντας την πρόταση γάμου, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που αντιλήφθηκαν τα όσα διαδραματίζονταν, παίρνοντας το πολυπόθητο «Ναι» από τα χείλη της αγαπημένης του.
Πληροφορίες: Newsit, mycampus.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA