Αυλίδα: Χειροπέδες σε 53χρονο Ρουμάνο που τραυμάτισε ζευγάρι με σουγιά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυλίδα: Χειροπέδες σε 53χρονο Ρουμάνο που τραυμάτισε ζευγάρι με σουγιά

Συνελήφθη, χθες (05-12-2016) νωρίς το μεσημέρι στο Βαθύ Αυλίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αυλίδας, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ένας 53χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων...

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας Ευβοίας, ο 53χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε, με την χρήση πτυσσόμενου σουγιά, έναν 67χρονο ημεδαπό και την 65χρονη ημεδαπή σύζυγό του.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και διενέργεια επιστάμενων ερευνών και αναζητήσεων, ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ο ανωτέρω πτυσσόμενος σουγιάς, συνολικού μήκους (16) εκατοστών.

Οι παθόντες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, για τα αίτια του περιστατικού, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA