Εορταστικό Bazaar το Σαββατοκύριακο από το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εορταστικό Bazaar το Σαββατοκύριακο από το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Χαλκίδας για 14η χρονιά διοργανώνει το εορταστικό του Bazaar, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις στολισμένες αίθουσες του «σπιτιού με τ’ αγάλματα»...
 
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα βρείτε όλες τις χειροποίητες αλμυρές και γλυκές λιχουδιές που ετοιμάζουμε για σας. Φυσικά θα έχουμε τα πατροπαράδοτα χριστουγεννιάτικα γλυκά μας, αλλά και καινούργια, στολισμένα με φαντασία κι αγάπη. Αλλά και σοκολατάκια γεμισμένα με ξηρούς καρπούς και φρούτα, που συνοδεύονται από χειροποίητα λικέρ μέσα σε χαριτωμένα μπουκαλάκια.

Αγνό βούτυρο και μυζηθρούλα κατευθείαν από τη στάνη, που μαζί με τις χειροποίητες σαλτσούλες μας φτιάχνουν λαχταριστές μακαρονάδες. Ντοματούλες λιαστές, κάπαρη ,και κρίταμο συνοδεύουν τις γιορτινές σαλάτες σας.

Και για τις κρύες μέρες του χειμώνα τα εκλεκτά φασόλια και οι γίγαντες από το γυναικείο συνεταιρισμό ΠΕΛΕΚΆΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ, θα σας ζεστάνουν.

Αλλά και μοναδικά γιορτινά στολίδια για το δέντρο σας αλλά και για το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του σπιτικού σας. Φέτος όμως θα εκπλαγείτε και με τα χειροποίητα σουβέρ, ζωγραφισμένα με θέματα από τις παραδοσιακές μας ενδυμασίες.

Στεφάνια μοναδικά, αλλά και τα πινέλα του μπογιατζή που έγιναν για χάρη σας αγιοβασίληδες στολισμένοι και χαμογελαστοί. Σας περιμένουμε με χαρά να απολαύσετε λίγη ώρα σε ένα υπέροχο περιβάλλον και να μας χαρίσετε τη γενναιοδωρία σας, αφού και αυτή τη χρονιά μέρος των εσόδων του Bazaar θα διατεθεί για την ενίσχυση του σχολείου που ο Δήμος Χαλκιδέων θα μας υποδείξει ώστε όλα τα παιδάκια του να μπορέσουν να χαρούν τα Χριστούγεννα.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Παράλληλα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας διοργανώνει μεγάλο γλέντι στο Evia Palace. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947 640 847.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA