Φύλλα Χαλκίδας: Επεισοδιακή η συνεδρίαση του ΑΣΑΧ - Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Φύλλα Χαλκίδας: Επεισοδιακή η συνεδρίαση του ΑΣΑΧ - Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Α.Σ.Α.Χ.: 

«ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.Α.Χ. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΕΠΕΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.Α.Χ. ΚΑΙ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΥΓΗ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΖΩΗ ΠΙΣΧΙΝΑ»

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Σ.Α.Χ. στις 5/12/2016 - η οποία τελικά λύθηκε - λόγω των όσων επεισοδιακών συνέβησαν επιχειρήθηκε απόπειρα πραξικοπήματος σε βάρος του Προέδρου του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού κ. Παναγιώτη Μπάου.
 
Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2016 και ενώ ο Πρόεδρος ενημέρωνε τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχημένη παρουσία του Α.Σ.Α.Χ. με τα Γλυκά του Κουταλιού στο Φεστιβάλ Μελιού και παραδοσιακών προϊόντων στο ΣΕΦ, δύο από τα μέλη του Δ.Σ. άρχισαν να διαταράσσουν τη συνεδρίαση, επιχειρώντας να υποβαθμίσουν το όλο θέμα και την γενικότερη ανάπτυξη του συνεταιρισμού, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Πρόεδρο. 

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών, ο Βασίλειος Πασσάς προκαλούσε και απευθυνόταν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ενώ δεν δίστασε να απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Μπάου.
 
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία κατέφθασε στον Α.Σ.Α.Χ. ενώ με την παρέμβαση του Δικηγόρου του Α.Σ.Α.Χ. κ. Γιώργου Σμιγάδη επιχειρήθηκε η αποκλιμάκωση της έντασης. Πράγματι, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις οι αστυνομικοί αποχώρησαν.
 
Όμως κάποιοι ήθελαν πάση θυσία χθες το βράδυ να ολοκληρώσουν το βρώμικο, άθλιο και ύπουλο σχέδιό τους σε βάρος του Προέδρου του Α.Σ.Α.Χ. και της ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.
 
Όμως δεν τα κατάφεραν…
 
Ενώ η συνεδρίαση ήταν σε εξέλιξη και γινόταν ανάγνωση προηγούμενων αποφάσεων του Δ.Σ. για διαδικαστικά θέματα ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Α.Χ. Ευάγγελος Σεπετής όρμησε στο Βιβλίο Πρακτικών Συνεδριάσεων του Δ.Σ. και αφού αφαίρεσε έγγραφα – απόφαση του Δ.Σ. τράπηκε σε φυγή με τα πόδια από τον ποταμό Λήλα, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητό του στο συνεταιρισμό.
 
Άμεσα κλήθηκε για 2η φορά η Αστυνομία για το συμβάν και τον εντοπισμό του Ευάγγελου Σεπετή.

Επιτόπου, παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ.Α.Χ. η Ζωή Πίσχινα. Η παραίτησή της έγινε ΔΕΚΤΗ (αρ. πρωτ. 174/5-12-2016).
 
Σημειωτέον, ότι η Ζωή Πίσχινα ασκεί δραστηριότητα (παραγωγή, εμφιάλωση και διακίνηση οίνου) αντίθετη με τα συμφέροντα του Α.Σ.Α.Χ. επομένως συντρέχουν οι περιπτώσεις διαγραφής μέλους όπως προβλέπει και το Καταστατικό του συνεταιρισμού, ενώ η φερόμενη ως «επιχείρηση» εμφιάλωσης οίνου με την επωνυμία «ΖΩΗ ΠΙΣΧΙΝΑ» με έδρα στην περιοχή Αμπέλια Αφρατίου ερευνάται από τις αρχές για την καταβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
 
Επισημαίνεται, ότι ο Γραμματέας του Δ.Σ. Βασίλειος Πασσάς τις τελευταίες ημέρες μετά την απόλυση της κόρης του από τον Α.Σ.Α.Χ. – λόγω της κατ’ εξακολούθηση αργοπορημένης προσέλευσης και της κατ’ εξακολούθηση άρνησης εκτέλεσης των καθηκόντων της – περιφέρεται στο Ληλάντιο υβρίζει και συκοφαντεί τον Πρόεδρο του Α.Σ.Α.Χ. κ. Παναγιώτη Μπάο. 

Ο Βασίλειος Πασσάς εκλήθη από τις Αρχές την περασμένη Τετάρτη 30/11/2016 κατόπιν Εισαγγελικής εντολής όπου του έγιναν οι δέουσες αυστηρές συστάσεις.
 
Θα περιμέναμε ωστόσο από τον Αντιπρόεδρο του Α.Σ.Α.Χ Ευάγγελο Σεπετή να έδειχνε όλη αυτή την …«ευαισθησία και ανησυχία» για τον Α.Σ.Α.Χ. και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου τότε, χρονικό διάστημα για το οποίο είναι σε εξέλιξη Κατεπείγουσα Εισαγγελική έρευνα.
 
Την θέση της παραιτηθείσας Ζωής Πίσχινα στο Δ.Σ. του Α.Σ.Α.Χ. καταλαμβάνει ο κ. Σταμάτιος Παπαβασιλείου.
 
Γεγονός είναι ότι ο Α.Σ.Α.Χ. για μια ακόμη φορά έκανε την αυτοκάθαρσή του, βάζοντας στο περιθώριο όσους θέλουν να τον γυρίσουν πίσω στην απραξία, στην αδράνεια βυθίζοντας στο σκοτάδι ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
 
Ο Α.Σ.Α.Χ. με Πρόεδρο τον Παναγιώτη Μπάο, φέτος παρέλαβε περί τους 150 οινοστάφυλων από παραγωγούς του Ληλαντίου, πλήρωσε την υψηλότερη τιμή πανελλαδικά 0,30 ευρώ ανά κιλό (τριάντα λεπτά) και τα μισά χρήματα προκαταβολή σε μία μέρα. Η εξόφληση των οινοστάφυλων θα γίνει κανονικά στις 31/12/2016.
 
Ήδη, λειτουργεί Ομάδα Γυναικών του Α.Σ.Α.Χ. με επικεφαλής το μέλος του Δ.Σ. κυρία Μαρία Καλογήρου Πάλλη για την παραγωγή Γλυκών του Κουταλιού που έχουν μπει δυναμικά στην αγορά και λάτρεψαν από την πρώτη κιόλας στιγμή οι καταναλωτές. Ο Α.Σ.Α.Χ. έχει δικό του τελικό προϊόν μετά από 18 ολόκληρα χρόνια!!!
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Α.Σ.Α.Χ έχουν δημιουργηθεί νέες θέσεις εργασίας ενώ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και προστασίας της περιουσίας του Συνεταιρισμού.
 
Όποιος ή όποιοι προσπαθούν να βυθίσουν στο σκοτάδι τον Α.Σ.Α.Χ., όσοι παρακωλύουν την λειτουργία & την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού, όσοι βλάπτουν τα συμφέροντα του Α.Σ.Α.Χ. και υπονομεύουν το έργο της Διοίκησης και την προαγωγή της ευημερίας των μελών του θα αντιμετωπίζονται με τα προβλεπόμενα από τον Νόμο.
 
Ο Α.Σ.Α.Χ είναι η Νέα Μεγάλη Δύναμη Ανάπτυξης, Προόδου και Προκοπής.
 
Τέρμα τα Ψέματα!

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ