Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη! «Θα την είχα χωρίσει μετά από αυτό» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη! «Θα την είχα χωρίσει μετά από αυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)


«Μπορείς να έρθεις στη θέση του ανθρώπου που είναι μαζί και βλέπει αυτή τη συνέντευξη;»

Η Νικολέττα Ράλλη έκανε δηλώσεις περί συντρόφου και παιδί στον Θέμο Αναστασιάδη και το τραπέζι στο Πρωινό άρπαξε φωτιά! Η παρουσιάστρια είπε στο Όλα: «Θέλω να κάνω παιδιά με αυτόν που αγαπάω. Αλλά θα το κάνω, δεν υπάρχει περίπτωση. Αν δεν κάνω παιδιά με τον άνθρωπο που είμαι δεν θα κάνω έκπτωση και να αφήσω τον χρόνο να περνάει. Θα βρω άλλον να το κάνω! Τόσο ψυχρά!»

Ο Θέμης Γεωργαντάς βγήκε από τα ρούχα του μετά την προβολή του βίντεο: «Όταν είσαι με κάποιον άνθρωπο και είσαι καλά, δεν βγαίνεις ποτέ να πεις «αν δεν γίνει αυτό που θέλω θα βγω με κάποιον άλλον ένιωσα άσχημα που το άκουσα αυτό το πράγμα». 
 
ΒΙΝΤΕΟ

Αντίθετη με τον συνεργάτη της, η Φαίη Σκορδά υπερασπίστηκε τη Νικολέττα Ράλλη: «Μία γυναίκα ονειρεύεται κάποια πράγματα. Είναι λάθος, κοπέλες που ξέρουν τι θέλουν να είναι μέσα σε σχέση εγκλωβισμένες. Όταν εσύ ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή και βλέπεις ότι ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σου το προσφέρει, δεν θα καθίσεις να ταλαιπωρήσεις και αυτόν και τον εαυτό σου».

«Μπορείς να έρθεις στη θέση του ανθρώπου που είναι μαζί και βλέπει αυτή τη συνέντευξη;», ρώτησε ο Θέμης, ενώ κάθετος ήταν και ο Κώστας Τσουρός: «Εγώ την επόμενη μέρα θα την είχα χωρίσει μετά από αυτό»!

Πληροφορίες: Zappit

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA