Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν, χθες (26-01-2017) απογευματινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) & της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών...

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

Ένας 40χρονος & ένας 36χρονος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Ένας 40χρονος υπήκοος Ινδίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τρεις ανήλικοι ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA