Κάνηθος: Δείτε σε ποιες οδούς μεταφέρεται η Λαϊκή της Πέμπτης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κάνηθος: Δείτε σε ποιες οδούς μεταφέρεται η Λαϊκή της Πέμπτης

Περί μεταφορά της Λαϊκής αγοράς της Πέμπτης στη συνοικία Κανήθου... 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χαλκιδέων, Γιώργος Μπουραντάς εισηγούμενος έθεσε υπόψη των μελών της Επιτροπής την αρ. 171/2016 απόφαση της Δ.Κ. Χαλκίδας με θέμα: « Πρόταση για τη μεταφορά της λαϊκής της Πέμπτης στη συνοικία Κανήθου », προς συζήτηση και λήψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας.

Κατόπιν εισήγησης του Προέδρου της Δ.Κ. Χαλκίδας τα μέλη του συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα για την μετακίνηση της λαϊκής στη συνοικία Κανήθου για τις παρακάτω οδούς:


Μητροπούλου {από Μπότσαρη έως Παπανικολή} και Κουντουριώτου {από Αθανασίου Διάκου έως Μητροπούλου} για ένα χρόνο από την τοποθέτησή της εκεί και μετά για τον επόμενο χρόνο στην οδό Αμφιδάμαντος {από Παπαφλέσσα έως Δεληγιάννη}. 

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής αφού άκουσε τ’ ανωτέρω και μετά από ανταλλαγή απόψεων των μελών αυτής αποφάσισε ομόφωνα: 

Κάνει δεκτή την εισήγηση του Προέδρου και εισηγείται την μεταφορά της λαϊκής αγοράς στη συνοικία Κανήθου για τις παρακάτω οδούς: 

Μητροπούλου {από Μπότσαρη έως Παπανικολή} και Κουντουριώτου {από Αθανασίου Διάκου έως Μητροπούλου} για ένα χρόνο από την τοποθέτησή της και παραπέμπει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA