Κύμη: Μεγάλες καταστροφές σε επιχειρήσεις και στην αγροτική παραγωγή - Η υπόσχεση του Βαγγέλη Αποστόλου για άμεσες αποζημιώσεις (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Κύμη: Μεγάλες καταστροφές σε επιχειρήσεις και στην αγροτική παραγωγή - Η υπόσχεση του Βαγγέλη Αποστόλου για άμεσες αποζημιώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα χιόνια άρχισαν να λιώνουν στη Κύμη και φαίνεται τιο μέγεθος της καταστροφής - Μεγάλες ζημιές σε επιχειρήσεις και φυσικά στην αγροτική παραγωγή...

Στη περιοχή βρέθηκε την Πέμπτη (19-01-2017) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου ο οποίος συναντήθηκε με τους κτηνοτρόφους - ιδιοκτήτες τους, αλλά και φορείς της περιοχής, προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Σε δήλωσή του ο Βαγγέλης Αποστόλου ανέφερε τα εξής:


«Είναι γεγονός ότι μια μερίδα κτηνοτρόφων σε περιοχές της χώρας μας, όπως η Κύμη την οποία επισκεπτόμαστε σήμερα, χτυπήθηκαν πολύ από την τελευταία κακοκαιρία με τα χιόνια και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Αυτή την ώρα βρισκόμαστε στη φάση της διαπίστωσης και της εκτίμησης των πραγματικών διαστάσεων του προβλήματος. Όπου υπάρχει απώλεια ζωικού πληθυσμού θα αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι από τον ΕΛΓΑ. Όπου υπάρχει καταστροφή υποδομών θα φροντίσουμε να υποβάλλουμε φάκελο για ΠΣΕΑ. Διερευνούμε όμως και τις δυνατότητες να χορηγηθεί κάποια στοχευμένη ενίσχυση (από de minimis ή άλλα μέτρα) για την απώλεια εισοδήματος και τα αυξημένα κόστη ζωοτροφών που είχαν οι μονάδες που ήταν αποκλεισμένες επί πολλές ημέρες.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA