Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: Αποστρατεύτηκε ο Γιάννης Διαμαντόπουλος - Νέος Υπαρχηγός της Αστυνομίας ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος - Επιθεωρητής Nότιας Ελλάδας ο Αντώνης Μπάκας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: Αποστρατεύτηκε ο Γιάννης Διαμαντόπουλος - Νέος Υπαρχηγός της Αστυνομίας ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος - Επιθεωρητής Nότιας Ελλάδας ο Αντώνης Μπάκας (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο (21-01-2017) ξεκίνησαν τελικά οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία...

Ο αντιστράτηγος Γιάννης Διαμαντόπουλος αποστρατεύτηκε. Μετά και την εξέλιξη αυτή, νέος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ορίζεται ο Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος ο οποίος τον περασμένο μήνα (δείτε ΕΔΩ) είχε επισκεφθεί την πόλη της Χαλκίδας , μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Ο αντιστράτηγος Γιάννης Διαμαντόπουλος αποστρατεύτηκε...
 
Από τη θέση του Επιτελάρχη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα θα συνεχίσει να υπηρετεί το Σώμα της Αστυνομίας ο Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης που μέχρι τώρα ήταν Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.

Επιθεωρητής Nότιας Ελλάδας τοποθετείται ο Αντώνης Μπάκας και Bόρειας ο Χρήστος Δραγατάκης.
Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος κατά την επίσκεψη του στον Μητροπολίτη Χαλκίδας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας...
Ποιος είναι ο νέος Υπαρχηγός

O Αριστείδης Ανδρικόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα του Νομού Αχαΐας, το έτος 1960.Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αρένων Πατρών το έτος 1978.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Αστυνομίας Πόλεων, το έτος 1982 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1988.

Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας το έτος 2000.

Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες Υπηρεσίες στις Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Τον Απρίλιο του 2014 προήχθη στο Βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Τον Αύγουστο του 2014 έως το 2015, τοποθετήθηκε ως Αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής και το Μάρτιο του 2015 έως το 2016, ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος.

Έχει διατελέσει επί δώδεκα έτη Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως Α΄ Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), καθώς και σε άλλα αξιώματα αυτής. Το 2002 εκλέχθηκε ως Αναπληρωτής Γενικού Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αστυνομικών (C.E.S.P.).

Την 17/02/2016 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων, που έχουν αποφοιτήσει από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Οι κρίσεις είναι σε εξέλιξη και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε...

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA