Λαμία: Προφυλακίστηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου - «Την σκότωσα γιατί μου είπε να χωρίσουμε» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου - «Την σκότωσα γιατί μου είπε να χωρίσουμε» (ΦΩΤΟ)

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Λαμίας ο 39χρονος που θεωρείται βασικός ύποπτος για το φόνο 45χρονης παιδοψυχολόγου...

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του φέρεται πως παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη 45χρονη για ερωτικούς λόγους. Συγκεκριμένα φέρεται να υποστήριξε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την παιδοψυχίατρο, και όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, ενώ ο ίδιος επιθυμούσε να προχωρήσει η σχέση τους σε οικογένεια, τη δολοφόνησε.

Μπροστά στα δικαστήρια της Λαμίας είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άνθρωποι, γεγονός που ανάγκασε την αστυνομία να κάνει την προσαγωγή από μία κρυφή πόρτα, φοβούμενη πιθανές αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Λεωνίδας Κουμπούρας ζήτησε ψυχιατρική εξέταση για τον πελάτη του γιατί όπως είπε «ακόμα και στην απολογία του έλεγε ασυνάρτητες φράσεις πράγμα το οποίο σημαίνει ότι βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ».
Αντίθετα ο κ. Σοφός που είναι ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος άφησε να εννοηθεί ότι «πρέπει να επεκταθεί η έρευνα και σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην οργάνωση».

Ζήτησε μάλιστα να ερευνηθεί «ο ρόλος συγκεκριμένων προσώπων που θα πρέπει με επιχειρήματα και αποδείξεις να κληθούν και να παρουσιάσουν τα στοιχεία» και σε διαφορετική περίπτωση όπως είπε «να υποστούν τις συνέπειες». Έθεσε και το ερώτημα για λογαριασμό της οικογένειας λέγοντας πως «μήπως το θύμα εξέφρασε εκείνο το βράδυ την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση και από τη ζωή αυτού του ανθρώπου και έτσι λοιπόν τη σκότωσε;».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA