Μήνυση Λαγού: Τo αυτόφωρο έληξε χωρίς σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου - ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης στην παρουσιάστρια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μήνυση Λαγού: Τo αυτόφωρο έληξε χωρίς σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου - ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης στην παρουσιάστρια

Στον εισαγγελέα θα σταλεί σήμερα, πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι, η δικογραφία για τη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, κατά της τηλεπαρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου...

Υπενθυμίζεται ότι ο Ι. Λαγός υπέβαλε μήνυση χτες το απόγευμα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου, με αφορμή τις αναφορές της παρουσιάστριας στην προχθεσινή εκπομπή της, για την εισβολή του ίδιου και ομάδας χρυσαυγιτών, προχθές σε σχολείο του Ικονίου Περάματος.

Η μήνυση υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αναζητήθηκε από την Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκε προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο έληξε στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κατόπιν αυτού, έπαψε η αναζήτηση από πλευράς αστυνομίας και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφανθεί για τη συνέχεια.

ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης στην παρουσιάστρια:

ΝΔ: "Κανείς δεν έχει το δικαίωμα περιορισμού και δίωξης της ελευθερίας του Τύπου"

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα περιορισμού και πολύ περισσότερο δίωξης της ελευθερίας του Τύπου», σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την δίωξη της Τατιάνας Στεφανίδου από τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

«Ο εκφοβισμός των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. δεν πρόκειται να περάσει, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από θρασύτατους υπόδικους εκφραστές της Χρυσής Αυγής. Πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η ελευθεροτυπία και η πολυφωνία αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες σε κάθε κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ποτάμι: "Θίχτηκαν οι ναζιστές..."

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Ποτάμι το οποίο κάνει λόγο για «ναζιστές που θίχτηκαν από τον χαρακτηρισμό “τραμπούκος” για την τραμπούκικη επίθεση στους στο σχολείο στο Πέραμα».«Είναι το δεύτερο κρούσμα εντολής σύλληψης δημοσιογράφου σε λίγες μέρες. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου ύστερα από μήνυση της Χρυσής Αυγής. Οι ναζιστές θίχτηκαν από τον χαρακτηρισμό “τραμπούκος” για την τραμπούκικη επίθεση στους στο σχολείο στο Πέραμα. Είναι καθήκον του δημοκρατικού κόσμου να καταδικάσει τις διώξεις δημοσιογράφων και να σταθεί στο πλευρό τους.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τη μήνυση:

«Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, όσοι ακολούθησαν πρόσφατα ίδιες τακτικές, όπως ο Καμμενος, να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA