Τρομακτικό τροχαίο με δυο νεκρούς και ένα τραυματία στο δρόμο Αρτάκης-Ψαχνών: Το αυτοκίνητο έπεσε στο βάλτο του Κολοβρέχτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τρομακτικό τροχαίο με δυο νεκρούς και ένα τραυματία στο δρόμο Αρτάκης-Ψαχνών: Το αυτοκίνητο έπεσε στο βάλτο του Κολοβρέχτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακτικό τροχαίο με δυο νεκρούς και ένα τραυματία στο δρόμο Αρτάκης-Ψαχνών: Το αυτοκίνητο έπεσε στο βάλτο του Κολοβρέχτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς και ένα τραυματία σημειώθηκε στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου (21-01-2017) στο δρόμο Αρτάκης - Ψαχνών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ρομά, προσέκρουσε σε μπάρες και κατέληξε σε παρακείμενο βάλτο στον Κολοβρέχτη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα προς Ψαχνά, προσέκρουσε αρχικά στις μπάρες και στη συνέχεια ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στο βάλτο του Κολοβρέχτη και να βρουν τραγικό θάνατο ο 20χρονος οδηγός και ο 23χρονος συνοδηγός, ενώ τραυματισμένος βρέθηκε ο 16χρονος επιβάτης (όλοι ρομά) που καθόταν στο πίσω κάθισμα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
 
ΒΙΝΤΕΟ
Στο σημείο είχε σπεύσει από νωρίς η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφθασε στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους επιβάτες του οχήματος. Το παρών έδωσαν και στελέχη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της τραγωδίας, αλλά «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα της Τροχαίας Χαλκίδας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA