Χαλκίδα: Έξι προσλήψεις μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος στο ΔΟΠΠΑΧ - Αιτήσεις εως 30 Ιανουαρίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Χαλκίδα: Έξι προσλήψεις μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος στο ΔΟΠΠΑΧ - Αιτήσεις εως 30 Ιανουαρίου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ » της Ε.Ε.Τ.Α.Α. , που εδρεύει στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν στη δημοτική επιχείρηση ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων...

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.

Συγκεκριμένα, ζητούνται (1) Κοινωνική Λειτουργός, (1) Εργοθεραπευτής, (2) Βοηθοί Βρεφοκόμων, (2) Βρεφονηπιοκόμοι. 
 
Αναλυτικά οι ειδικότητες:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Καμάρες (περιοχή Γηροκομείου) Τ.Κ.34100, Χαλκίδα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού του ΝΠΔΔ Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., υπόψιν κας Μπενέτου Ευθυμίας (τηλ. επικοινωνίας: 22210-79752).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA