Θάνατος Βαγγέλη Σαλή: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο δικηγόρος της οικογένειας ζήτησε την εξαίρεση αστυνομικού της Ασφάλειας Χαλκίδας από την προκαταρκτική εξέταση - «Έχουμε πει τους λόγους στον κ.Εισαγγελέα - Μεγάλες οι ευθύνες της αστυνομίας των Ψαχνών» - Αποκλειστικές δηλώσεις έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θάνατος Βαγγέλη Σαλή: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο δικηγόρος της οικογένειας ζήτησε την εξαίρεση αστυνομικού της Ασφάλειας Χαλκίδας από την προκαταρκτική εξέταση - «Έχουμε πει τους λόγους στον κ.Εισαγγελέα - Μεγάλες οι ευθύνες της αστυνομίας των Ψαχνών» - Αποκλειστικές δηλώσεις έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θάνατος Βαγγέλη Σαλή: Ραγδαίες εξελίξεις! Στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ο δικηγόρος της οικογένειας - «Ζητήσαμε την εξαίρεση του αστυνομικού της Ασφάλειας Χαλκίδας που ανέλαβε την προκαταρκτική εξέταση - Ευθύνες έχει η αστυνομία των Ψαχνών» - Αποκλειστικές δηλώσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή οποίος είχε βρεθεί νεκρός τον Μάιο του 2016 μέσα στο χωράφι που διατηρούσε ο άτυχος αγρότης στη Καστέλλα Ψαχνών...

Η δικογραφία που σχημάτισε η αστυνομία μιλούσε για αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένεια είχε αντίθετη άποψη και μιλούσε από την πρώτη στιγμή για εγκληματική ενέργεια. Λόγω των νέων στοιχείων ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδος διέταξε έρευνα σε βάθος «για ανθρωποκτονία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας μαζί με την μητέρα του αδικοχαμένου αγρότη, επισκέφθηκαν την Παρασκευή (03-02-2017) τον Εισαγγελέα Χαλκίδας αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου εκεί ο γνωστός δικηγόρος μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για τους λόγους αυτής της επίσκεψης.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Όπως αποκάλυψε στο EviaZoom.gr, ο Σ. Γεωργίου, ζήτησαν να εξαιρεθεί ο Αστυνομικός της Ασφάλειας Χαλκίδας που ανέλαβε την προκαταρκτική εξέταση για λόγους που γνωρίζει ο κ.Εισαγγελέας όπως είπε, ενώ επισήμανε ότι αναμένεται να εξεταστούν 15 μάρτυρες που έχει προτείνει η οικογένεια.

"Έχουμε πει τους λόγους στον κ.Εισαγγελέα και ζητάμε να μην χειριστεί την υπόθεση. Ας την χειριστεί άλλος Αξιωματικός, δεν χάλασε ο κόσμος" είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο Σταύρος Γεωργίου τόνισε επίσης πως αν υπάρχουν ευθύνες, υπάρχουν σε βάρος της αστυνομίας των Ψαχνών η οποία επί 6 μήνες δεν έκανε τίποτα και όταν έμαθε τι έγινε γιατί τους πήγαν τα χαρτιά, αντί να ρίξουν μια ματιά, την έδιωξαν την δικογραφία και πέταξε το μπαλάκι στην Εισαγγελία. Εκεί υπάρχουν ευθύνες..., είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA