ΑΣΕΠ: Πέντε θέσεις εργασίας στα Δικαστήρια Χαλκίδας - Αιτήσεις εως 3 Απριλίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΣΕΠ: Πέντε θέσεις εργασίας στα Δικαστήρια Χαλκίδας - Αιτήσεις εως 3 Απριλίου

Εκδόθηκε ξανά η προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ για 404 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη θέσεων στα δικαστήρια καθώς και σε δικαστικές υπηρεσίες της χώρας...

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά προσλήψεις ΠΕ γραμματέων όπου θα καλύψουν θέσεις στα δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας. Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά και ξεκινούν στις 20 Μαρτίου 2017 ημέρα Δευτέρα και κλείνουν στις 3 Απριλίου 2017.

Στα Δικαστήρια Χαλκίδας οι θέσεις εργασίας είναι πέντε.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων θα πρέπει: Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥ-ΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δή-λωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2017 Τ.Θ. 14 308 Αθήνα Τ.Κ. 115 10 σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ).

Θα πρέπει να περιέχεται συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη η εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. 

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA