Απεργούν στις 4 Απριλίου οι εργαζομενοι σε Vodafone – Wind – Victus | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απεργούν στις 4 Απριλίου οι εργαζομενοι σε Vodafone – Wind – Victus

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 4/4 προχωρούν οι εργαζόμενοι στην κινητή τηλεφωνία, όπως ανακοίνωσε το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone –Wind–Victus...

Στην ίδια ανακοίνωση παρουσιάζεται και το πλαίσιο της κινητοποίησης, που είναι το ακόλουθο: «Oι εργαζόμενοι στη Victus (τεχνική εταιρία, από κοινού θυγατρική των Vodafone και Wind για το κοινό μέρος του δικτύου τους) βρέθηκαν εδώ και μία βδομάδα σε δυναμικές κινητοποιήσεις και μαζικές συνελεύσεις μέσα στο χώρο εργασίας, που «νέκρωσαν» την επιχείρηση.

Αντιδρώντας ενάντια στο κύμα απολύσεων που ξεκίνησε η εργοδοσία (κατ’ εντολή των μητρικών Vodafone και Wind), διεκδικούν: 
(1) Ανάκληση των απολύσεων. 
(2) Κανονική πρόσληψη για όλους τους συναδέλφους που εργάζονται ως «επινοικιαζόμενοι» ή με «μπλοκάκια». 
(3) Να γίνει συνάντηση της Eπιτροπής που έχουν ορίσει με τις διοικήσεις των μητρικών Vodafone και Wind, οι οποίες αρνούνται με προκλητικά προσχήματα.

Με αφορμή την απόφαση των μαζικών συνελεύσεών τους για απεργία την Τρίτη 4/4 και το κάλεσμά τους για κοινή απεργία και στις δύο μητρικές, προκηρύχτηκε επίσης απεργία γι’ αυτή τη μέρα στη Vodafone και τη Wind. Στις Vodafone και Wind, έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα πολλές απολύσεις και μειώσεις μισθών.

Το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone–Wind–Victus συμμετέχει στον αγώνα με όλες τις δυνάμεις του».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA