Σάλος με τις τιμωρίες καθηγήτριας! Τους έβγαζε τα φρύδια και τους έδενε τα χέρια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σάλος με τις τιμωρίες καθηγήτριας! Τους έβγαζε τα φρύδια και τους έδενε τα χέρια!

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Ρόδο οι καταγγελίες γονέων μαθητών της Γ' Γυμνασίου σε βάρος καθηγήτριας, η οποία εργάζεται σε σχολείο στη δυτική πλευρά του νησιού...

Ήδη, είναι σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα από επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, καταγγέλλουν την καθηγήτρια ότι χρησιμοποιεί διάφορες ανορθόδοξες μεθόδους “τιμωρίας” των μαθητών της. Συγκεκριμένα φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι και σε μια άλλη περίπτωση να έδεσε τα χέρια άλλων, πίσω από τις καρέκλες στην τάξη.

Επιπλέον, υπέπεσε στην αντίληψη της διεύθυνσης του σχολείου το γεγονός πως η ίδια, έκανε άσεμνο σχόλιο κάτω από φωτογραφία μαθητή της στο Facebook.

Μαθητής ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία φορά μόνο το εσώρουχο του.

Η καθηγήτρια φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία να του έγραψε “ωραίο βρακί”, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία σε γονείς.

Η διεύθυνση του σχολείου, όταν πληροφορήθηκε την συμπεριφορά της καθηγήτριας προέβη σε σχετική έρευνα, ενώ απευθύνθηκε με την σειρά της στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου. 
 
Πληροφορίες: dimokratiki.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA