Προφυλακίστηκαν οι 14 από τους 15 συλληφθέντες για τη «συμμορία των χρηματοκιβωτίων» - Με χειρονομίες και βρισιές βγήκαν από τον ανακριτή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Προφυλακίστηκαν οι 14 από τους 15 συλληφθέντες για τη «συμμορία των χρηματοκιβωτίων» - Με χειρονομίες και βρισιές βγήκαν από τον ανακριτή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στις φυλακές οδηγούνται οι 14 εκ των 15 συνολικά κατηγορουμένων για την υπόθεση της συμμορίας των ληστών των χρηματοκιβωτίων, η οποία εξαρθώθηκε σύμφωνα με την αστυνομία - Μόνος ένας κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...

Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση έδωσαν μαραθώνιες απολογίες οι οποίες άρχισαν νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, διαρκώντας συνολικά εννέα ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία των κατηγορουμένων αρνήθηκε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κάποιους εξ αυτών να παραδέχονται περιφερειακές πράξεις.

Ένας κατηγορούμενος εκ των ομολόγησε μία απόπειρα ληστείας, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι την έκανε μόνος του και όχι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Ο ανήλικος κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να απολογηθεί. Έδωσε τυπική απολογία και προφυλακίστηκε.

Οι κατηγορούμενοι βγήκαν από το γραφείο του ανακριτή κάνοντας χειρονομίες και βρίζοντας τους αστυνομικούς την ώρα που και οι τέσσερις συνήγοροι υπεράσπισης κάνουν λόγο για μια υπόθεση που έχει πολύ δρόμο μπροστά, καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν είναι επαρκή.

"Ήταν προφυλακισεις σκοπιμότητας, δεν έχουν καμία σχέση με τη δικογραφία. Τα στοιχεία είναι από ελάχιστα ως ανύπαρκτα για τους περισσότερους. Δυστυχώς δόθηκε μια μάχη από κάποιες πλευρές για να σωθεί η τιμή των γαλονάδων της ελληνικής αστυνομίας", δήλωσε ο κ. Σταύρος Γεωργίου, συνήγορος δύο εκ των 15 κατηγορούμενων ενώ ο συνήγορος του κατηγορούμενου που αφέθηκε ελεύθερος, κ. Μιχάλης Ζαφειροπουλος, τόνισε πως πρόκειται για μια δικογραφία με ελάχιστα στοιχεία.
 
"Έχει δρόμο αυτή η υπόθεση μπροστά της. Ήδη τα περισσότερα από τα αποδεικτικά στοιχεία, κανένας δικηγόρος δεν είχε πρόσβαση σε αυτά", σημείωσε από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης, κ. Δημήτρης Γαβελας, ενώ ο δικηγόρος των υπολοίπων κατηγορουμενων, κ. Γιώργος Παραντινος, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως τις επόμενες ημέρες θα έρθουν εκείνα τα στοιχεία που θα αποδείξουν πως οι εντολεις τους δεν έχουν καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA