Προφυλακίστηκε ο γιατρός του «Ιπποκρατείου» που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Προφυλακίστηκε ο γιατρός του «Ιπποκρατείου» που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης

Μετά από μία «μαραθώνια» απολογία προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 38χρονος γιατρός του «Ιπποκρατείου» που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής...

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο γιατρός υποστήριξε ότι πιθανότατα να παγιδεύτηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή σχετικά με το θάνατο της 36χρονης. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι ήταν φίλοι στο Facebook από τις αρχές του Ιανουαρίου ενώ όπως είπε άρχισαν να έχουν συνομιλίες μετά το Φεβρουάριο.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με το θύμα λέγοντας ότι οι σχέσεις τους ήταν φιλικές. Μάλιστα όπως είπε ότι την τελευταία φορά που εξέτασε την 36χρονη ως γιατρός αυτή είχε έρθει συνοδευόμενη από το σύζυγό της.

Οι απαντήσεις που έδωσε στην Ανακρίτρια

Για την επίμαχη ημέρα της εξαφάνισης, στις 26 Απριλίου, ο 38χρονος γιατρός υποστηρίζει ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη. 

Ωστόσο όπως είπε ο ίδιος η γυναίκα δεν προσήλθε στο ραντεβού καθώς τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι «της έτυχε κάτι έκτακτο». Μάλιστα ο γιατρός αναφέρει ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής καθώς όπως είπε ότι δεν ήταν ανεπίσημο.

Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος υποστηρίζει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.

Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του υποστήριξε ότι «είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα». Για το το στίγμα που έδωσε το κινητό τηλέφωνο του κοντά στο σημείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα ανέφερε ότι «συνήθιζε να πάει εκεί για να ξεδίνει» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιος ήθελε να με παγιδεύσει. Κάποιος που ζήλευε για το ενδιαφέρον που έδειχνα γι’ αυτή τη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιο άτομο.
 
Πληροφορίες: dailythess.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA