Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Σε λαϊκό προσκύνημα, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, εκτίθεται από τις 07:00 έως τις 13.30 η σορός του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη...

Από νωρίς το πρωί βρίσκονται στην Μητρόπολη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, τα εγγόνια, Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης, συγγενείς κ.α., και σιγά σιγά ο κόσμος αυξάνεται.
Στις 15:00, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, ενώ με το τέλος της η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα μεταφερθεί στην Ελευσίνα προκειμένου να «πετάξει» με στρατιωτικό αεροπλάνο C-130 για την Κρήτη και την ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντος, όπου, κατόπιν επιθυμίας του, θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη σύζυγό του.

Σήμερα το βράδυ, στην Κρήτη, τη σορό θα υποδεχθεί ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, μέλη του οποίου στο παρελθόν είχαν μεταφέρει τις σορούς των δύο Βενιζέλων.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00. Κοσμοσυρροή αναμένεται κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας.
Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA