Champions League: Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν απόψε το τρόπαιο - Ζωντανά στην ΕΡΤ1 ο τελικός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Champions League: Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν απόψε το τρόπαιο - Ζωντανά στην ΕΡΤ1 ο τελικός

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, φτάνει στην κορύφωσή της με τον λαμπερό τελικό στο Κάρντιφ της Ουαλίας...

Ειδικότερα, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:45 οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Αντίπαλες δύο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Από τη μία, η θρυλική Ρεάλ Μαδρίτης, κάτοχος τόσο του τίτλου όσο και του ρεκόρ των 11 κατακτήσεων κυπέλλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Απέναντί της, η διψασμένη για διάκριση Γιουβέντους, η οποία, με σημείο αναφοράς την κυρίαρχη φυσιογνωμία του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, επιχειρεί να προσθέσει έναν τρίτο τίτλο, 21 χρόνια μετά τον τελευταίο.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή, μ’ όλα τα παραλειπόμενα και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι ο διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA