Έξαλλη η Δήμαρχος Ερέτριας με τον ΠΑΚΟΕ: «Αυτοί οι άνθρωποι θα λογοδοτήσουν...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έξαλλη η Δήμαρχος Ερέτριας με τον ΠΑΚΟΕ: «Αυτοί οι άνθρωποι θα λογοδοτήσουν...»

Έξαλλη η Δήμαρχος Ερέτριας με τον ΠΑΚΟΕ: «Αυτοί οι άνθρωποι θα λογοδοτήσουν...»
Έντονη ήταν η αντίδραση της δημάρχου Ερέτριας, Αμφιτρίτης Αλημπατέ στην ανακοίνωση του ΠΑΚΟΕ που βγάζει πολλές παραλίες ως ακατάλληλες για κολύμβηση στον Δήμο Ερέτριας...

Η Αμφιτρίτη Αλημπατέ έγραψε στη σελίδα της στο facebook:

Εμείς, ως Δημος Ερετριας και ως ΔΕΥΑΕ, σεβομενοι τη δημοσια υγεια, τους δημοτες και τους επισκεπτες και τουριστες, σεβομενοι κυριως τα παιδια μας, στις 12 Ιουνιου, στειλαμε δειγματα θαλασσιου υδατος απο ολο το Δημο, και απο τα επιμαχα σημεια που αναφερονται στην ανακοινωση του ΠΑΚΟΕ, σε διαπιστευμενα εργαστηρια για αναλυση και ελεγχο ποιοτητας!

Βεβαιωνουμε οτι δεν υπαρχει μολυνση και οτι οι τιμες που βρεθηκαν ειναι πολυ κατωτερες του οριου ! Τα αποτελεσματα αναρτωνται στην ιστοσελιδα του Δημου και της ΔΕΥΑΕ!

Τετοιες ανακοινωσεις σαν του ΠΑΚΟΕ .προβληματιζουν για το τι εξυπηρετουν και θα κινηθουμε αρμοδιως!!

Στην ανάρτηση της Αμφιτρίτης Αλημπατέ σχολίασε η Καλλιόπη Μετοχιάτη (τέως Νομαρχιακή Σύμβουλος Ανατολ. Αττικης) η οποία έγραψε:

Κυρια Δημαρχε σας ενημερωνω οτι ειναι παγια η τακτικη αυτη του ΠΑΚΟΕ......Στο Νομαρχιακο Συμβουλιο Ανατολ.Αττικης ( στο οποιο ειχα την τιμη να συμμετεχω ως Νομαρχιακη Συμβουλος )κατα το χρονικο διαστημα (2007-2010)μας ειχε απασχολησει αυτη η '' περιεργη'' και '' ανευθυνη'' συμπεριφορα του ΠΑΚΟΕ η οποια με περισση ευκολια καταδικαζε ως ακαταλληλες τις ,κατ επιλογη του , ,παραλιες της Ανατολ. Αττικης,αλλα και ολης της Αττικης .Και αναρωτιεται κανεις με ποια χρηματα προβαινει στον ελεγχο ολων αυτων των ακτων της Αττικης και μεταπηδα τωρα και στην Ευβοια ????Ποτε προλαβαινει και ελεγχει καθε χρονο ολο αυτο το μηκος των ακτων ???Ευλογες οι αποριες μας τοτε ,επικαιρες και σημερα στον καιρο της κρισης ........Ως Δημαρχος οφειλετε να προστατευσετε τον Δημο Ερετριας ,απο ανευθυνες και κακοβουλες διαδοσεις απο οπου και εαν προερχονται .!!!

Άμεση ήταν η απάντηση της δημάρχου Ερέτριας:

Ευχαριστω ! Επιβεβαιωνεται οτι υπαρχουν συμφεροντα ! Το κακο ειναι οτι πληττεται ανευθυνα η λαχταρα και διεξοδος και αναγκη των οικογενειων να απολαυσουν ξενοιαστοι τα καλοκαιρινα θαλασσια μπανια, καθως επισης και ο τουρισμος ! Αυτοι οι ανθρωποι θα λογοδοτησουν !!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Το ΠΑΚΟΕ «ξαναχτυπά» και φέτος: Aκατάλληλες για κολύμβηση 21 παραλίες της Εύβοιας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA