Στο υπουργείο Υγείας ο Αλέξης Τσίπρας: Προσλήψεις, περίθαλψη για όλους και διερεύνηση όλων των σκανδάλων - Στήριξε Πολάκη και άφησε αιχμές για τους δικαστές (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο υπουργείο Υγείας ο Αλέξης Τσίπρας: Προσλήψεις, περίθαλψη για όλους και διερεύνηση όλων των σκανδάλων - Στήριξε Πολάκη και άφησε αιχμές για τους δικαστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια περίθαλψη μίλησε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο υπουργείο Υγείας, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στην εξεταστική στη Βουλή που ερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας... 

Ο πρωθυπουργός είχε νωρίτερα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία, ενώ παραχώρησε ομιλία στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας.

Το νομοσχέδιο που προωθείται για τις αλλαγές στην πρωτοβάθμια δημόσια Υγεία και η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ βρίσκονται στο επίκεντρο της συνάντησης.

Παράλληλα, ως στήριξη στον Παύλο Πολάκη και ως αιχμή προς τους δικαστές, εκλαμβάνεται η φράση του πρωθυπουργού περί αστοιχείωτων και θεσμικών εμποδίων κατά τις δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA