Θάνατος μαθητή από αδέσποτη σφαίρα: Ξεχειλίζει η οργή! Έξαλλοι οι γονείς «μπούκαραν» στο δημοτικό συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θάνατος μαθητή από αδέσποτη σφαίρα: Ξεχειλίζει η οργή! Έξαλλοι οι γονείς «μπούκαραν» στο δημοτικό συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η οργή ξεχειλίζει αυτή την ώρα στο Μενίδι - Έξαλλοι οι γονείς της περιοχής «μπούκαραν» στο δημαρχείο της πόλης, όπου γίνεται έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα που τον έπληξε στο κεφάλι (δείτε ΕΔΩ)...

Ο θάνατος του παιδιού διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και αργότερα ο ιατροδικαστής ήταν αυτός που διαπίστωσε την αιτία, αφού αρχικά όλοι νόμισαν ότι το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του και πέφτοντας είχε χτυπήσει στο κεφάλι. 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως είπε ο ιατροδικαστής στο newsit.gr η βολίδα χτύπησε το παιδί στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για βλήμα των 9mm.Η βολίδα είχε φορά κάθετη, γεγονός που μαρτυράει ότι δεν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια εναντίον του μαθητή αλλά για άσκοπο πυροβολισμό που είχε όμως αυτό το δραματικό αποτέλεσμα.

Οι έρευνες των αστυνομικών, με βάση τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Αττικής, εστιάζονται στον συγκεκριμένο οικισμό, όπου διαμένουν κυρίως τσιγγάνοι και στον οποίο έχουν μπει οι αστυνομικές δυνάμεις και περνούν από "ψιλό κόσκινο" ολόκληρο τον χώρο, σπιθαμή προς σπιθαμή. 

Δεκάδες γονείς στράφηκαν κυρίως εναντίον του δημάρχου, Γιάννη Κασσαβού, στον οποίο καταλογίζουν ευθύνες για το ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε όριο.

Πολλοί, μάλιστα, από τους γονείς μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο και η κατάσταση έδειξε κάποιες στιγμές να... ξεφεύγει, με τους γονείς να είναι έξαλλοι -και με το δίκιο τους φυσικά- για το ότι... αδέσποτες σφαίρες θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών τους!

Πληροφορίες: Newsit, Protothema

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA